Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Girighet som gör mig förbaskad

 

Jag är trött, så otäckt jävligt trött,
men inte på grund av verkligt knog.
Nej, det som verkligt får mig se rött
är människor som ej tycks få nog.

Att med VD-lön och position
begära bonus sen på toppen,
borde ges en sträng admonition
och för mig utgör sista droppen.

Det förbaskat illa mig berör
att se hur girighet kan driva.
fram en sådan usel direktör.
En ynklighet – Svår att beskriva.




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-27 15:22

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, verkligen! Hela tiden ska det skäras i bottenskiktet för att dessa högsta toppar aldrig är nöjda!
Bra skrivet!
2016-12-27

    Jane S VIP
Bra talat! Det vidriga är också att svaga grupper ger sig på varandra istället för att slå uppåt.
2016-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson