Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barnbarn.


En liten ängel.

En liten ängel
fylld av lycka.
Kärleksbombar
oss i jul.
Om någon är ledsen
vill du trösta och kramas.
Du får oss att se hopp och ljus
med all din glädje och livskraft.
En liten ängel -med stort hjärta
vi älskar dig så!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 662 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-12-27 15:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och kärleksfullt skaldat!
2017-01-05

  Anya VIP
Jaa de är fina de små. blir avis på dig som har en så nära. Vacker dikt.
2016-12-29

  ULJO
Fint
2016-12-29

    Dan Myrbeck
Så härligt!
2016-12-28

  Eva Helene VIP
Så fint och hjärtevärmande!
2016-12-28

  Lars Hedlin
Så härligt :)
2016-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
Det låter gott med kärleksbomber...:-))
2016-12-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Så härligt med dessa små!
2016-12-27

  Marita Ohlquist VIP
Berörande vackert!
2016-12-27

    ej medlem längre
UNDERBART!
2016-12-27

  Gunnel Eriksson VIP
Sann glädje - Lilla O.
2016-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP