Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÖFTEN OCH DRÖMMAR

LÖFTEN OCH DRÖMMAR
(=Allt det som har tagits ur luften)

Löften=luften=luftslott=
=ballongens luftning
=lukten av bluffar
=lögner och drömmar
=mirakel och under
=paradoxen av livet
=änglavingar på himlen
=medvindens motsats
=fjärilseffekternas så milsvida avstånd
=om nånting alls
=trots detta allt
=någonsin ändå kan hända
=trots all denna luften
=i drömmen och löftet
=i allting som vi undrar
=eller någonsin ska önska
=eller kanske redan har
=någonstans här i livet och drömmen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Verner Forsman
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-27 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman