Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orörda rum

Den otrampade världen.
Alla dessa så orörda rum.
Men digitalt överfulla.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Verner Forsman
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-28 09:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärda ord som lämnar känslor efter sig.
2016-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman