Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För känslan

 

 

Bara för att skriva något.

Som en start,

för det nya,

för mig,

för framtiden. 

För känslan av att klara av.




Fri vers av ingenmening
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-29 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening