Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perrong

Han stod
på en perrong

väntade på
ett tåg

utan destination
spår
eller tid

han stod
där utan tvång

solen var sval
och låg

en stilla
vibration
går
inuti

på ljus
inskription
står
avgångstid

han gnolade
en sång

han njöt av
vad han såg

på ren
inspiration
når
hans steg dit

där liv
är en perrong

i väntan
på ett tåg

med fri
destination
får
han fri tid

på en ändstation
når
hans själ frid







Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-30 00:02



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart diktat om livet och vägen bort. Din dikt berör själ och hjärta.
2016-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren