Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Schackpoesi


"Schackspelaren lever aldrig ensam" (Schackpoesi )

En schackspelare
är aldrig ensam

Man har alltid en
drottning eller kung
vid sin sida

En schackspelare
är aldrig ensam

Man har alltid
bönder att umgås med

Men i livet precis som
i schackspelet så tar
alla sagor slut

Du står där ensam kvar
precis just då när ögonen ger spår av

Glädje
Sorg

eller

Likgiltighet

© Christer Johansson 2016-12-30





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-30 13:43



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Sorglig text.
2017-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP