Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skört är livet.

Skör är min tråd
som jag balanserar på.
Nära är skrattet och gråten
tillika livet och döden.
Grym är min lott
att mista dig.
Att gå alla dagar
mot det nya året och framtiden.
Utan dig utan dig
min tråd är så skör..
Ändå finns många ljus
på min färd.
Guldkorn som blänker
skratt som behöver skrattas.
Det kan inte bli det vi hade
det blir aldrig mer.
Men det blir annorlunda
-jag måste vandra mina steg utan dig!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-12-30 22:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och mycket starkt skrivet!
2017-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda och berörande ord som manar till att ta vara på det livet ger...
2017-01-02

  Eva Helene VIP
Berörande! Allt gott i det nya året!
2017-01-01

  Bo Himmelsbåge
Livet är skört o svårt ibland...
Vi får ta tillvara o bevara det fina vi får
och låta det lysa när det är hårt...

Berörande skrivet!
2017-01-01

  Janina Kaminska
Berör!
2016-12-31

    ej medlem längre
Smärtsamt vacker dikt.
2016-12-31

  Marita Ohlquist VIP
En skör text som även förmedlar en inre styrka!
Önskar dig allt gott!
2016-12-31

  Gunnel Eriksson VIP
En vacker dikt om det sköra.
2016-12-31

    ej medlem längre
Din text berör hjärtat så vackert skrivit.
Mvh annokas
2016-12-31

  ULJO
Minns de goda dagarna och gör det med stolthet. Men glöm inte bort att leva. Gott nytt år önskar jag dig min vän
2016-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP