Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm.

Stormen river och klagar
trädkronorna svajar.
Drivorna har krymt
efter gårdagens hällregn.
Stora blöta flingor
vaggade in natten.
Ett tunt lager pudersnö
döljer nu isiga gator.
Småfåglar kurar
i snålblåsten.
Ett band av orangeblå moln
springer över himlen.
Ett ögonblicksverk
där en ensam fågel virvlar.
En hälsning från dig
tur jag hann se!
Årets sista dag
en ny tid kommer.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-12-31 10:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert och målande skaldat!
2017-01-05

  Eva Helene VIP
Så vackert och visst var det tur att du hann uppleva hälsningen!
2017-01-03

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, hjälp vad det blåste...fint diktat...
2017-01-02

  Bo Himmelsbåge
Skön hälsning på Årets sista dag...
Nu är det en ny tid som bara kan bli bättre... hoppas vi!
Mitt i stormens öga!
2017-01-01

  ULJO
Gott att änglarna är med dig
2016-12-31

  Ann V Åhsberg VIP
Så vackert målar du här. Tack!

2016-12-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Naturlyrik sammanvävd med livet i vacker dikt. Gott Nytt År önskar jag dig!
2016-12-31

  Janina Kaminska
Du skapar bilder med dina ord.
2016-12-31

    ej medlem längre
Poesi och naturlyrik sammanvävd till en underbar tavla.

2016-12-31

  Den lilla tänkande
SÅ fina ord! :D
Hoppas på en bra ny tid.
2016-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP