Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågor


De ofrankerade vågorna
i sina hörbara njutningar
vandrar i sin frihet i sin otid
mot stranden
där har mänsklig njutning
tagit obeställd plats
för att orka
orka sin tillfällighet
i ett samband

____




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-31 13:21



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Fint beskrivet.
2017-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén