Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ja, jag irriterar mig över att inte det finns namn för alla tår så mina barn har jag lärt att de heter Po, Lo och Ro.


Att leva i skuggan av de kända

Att leva i skuggan av de kända
Att inte ens ha ett namn
Det är att inte existera
Trots att man finns
Trots att man kan få ont
Vi kände att ni existerar
Vi valde att ge er ett namn
Vi valde att se er i ljuset

Kära kära Po, Lo och Ro.
Nu kan ni få ont
Och barnet kan ropa
Mamma jag har så ont i Lo
Jag slog henne mot stolen
Nu glänser de i solen
Po, Lo och Ro
Inte bara stortå lilltå finns
Det kanske den som slog i Lo minns.




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-01 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP