Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svordoms året

 

 

 

Nu är det år 2017

året då det är

legitimt att svära!

 

"Sjutton också!!!!!!!"




Övriga genrer (Satir) av M M Mannheim VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-01 02:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
...och just när jag skrivit klart min kommentar så gick det upp ett ljus...kul satir...:-)))
2017-01-03

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nog känner man för att svära ibland, men det finns så mycket annat man kan säga som är bättre...
2017-01-03

  aol
HahahahA träffande mitt i prick bra skrivet,
2017-01-02

    jaybird
Svordomarnas antal i Sverige är omvänt proportionellt mot PISA-resultatet.
Vid progressiv demens finns till slut bara svordomar kvar.
2017-01-01

  Marianne Räf
Jaa, jädra Anåda !! Bäst, å ladda upp med en massa härlig Blasfemi, för 17 !

2017-01-01
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP