Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En årets tanke till alla de stackars medsystrar som samhället glömt och som i skräck sig gömt.


Att göra en rondellhund

Om man kan göra en pudel, då kan man också göra en rondellhund. Inte för att man ska göra det med flit, självbevarelsedrift och respekt är honnörsord. Men ändå. Ibland så tänker man sig inte för och då blir det en rondellhund, helt oavsiktligt.

Jag har en rolig linje i min släkt. Tersmeden heter släkten och via den är jag släkt med varenda känd forntida kotte. En av mina förfäder är profeten Muhammed. Nu betvivlar jag visserligen inte att en del släktlinjer så att säga bättrats på av olika karriärsmässiga skäl. Men ändå. Är det påhittat så är ivarjefall jag oskyldigt omedveten om det.

Alltså har jag vid ett antal tillfällen stolt berättat för muslimliknande personer att jag är ättling till profeten Muhammed. Den förste personen jag berättade det för var en taxichaufför. Han reagerade med en harang av svordomar. Uppenbarligen hörde han till den inte allt för föraktliga skara av religiöst skadeskjutna varelser som tagit sin tillflykt till vårt land undan religiös fanatism.

En gång berättade jag det för en slöjbeklädd tjej. Ett uttryck av beundran strömmade från hennes läppar för att därefter förvridas i en förskräckt grimas. Jag råkade nämligen kläcka ur mig sekunden senare att "sen blev släkten judisk." När jag såg hennes min insåg jag med ljusets hastighet att jag sagt något förskräckligt. Haram fick en innebörd medan jag hörde henne kvida. "Nej, muslimer kan inte konvertera" och jag hörde mig själv förvirrat utstöta "men det gjorde de, Profeten Muhammeds ättlingar." Fördomsfullt tänkte jag att det var väl en för himla tur att det var en ung tjej som jag hade förmedlat denna hemska sanning till. Uttrycket att göra en rondellhund slog mig som en uppenbarelse.

Jag har tänkt mycket på det här sen dess. Tänkt på Vilks och det polisskydd han åtnjuter för sin rondellhund. Tänker på alla de kvinnor i Sverige som årligen mördas av sina svenska män. Tänker att om någon man skulle vilja jaga, plåga och hota mig, då ska jag verkligen göra en rondellhund så att jag får polisskydd.

Ty svenska män som mördar är ingen som bryr sig om, men om islamisterna slår till, ja då jäklar.




Prosa (Kortnovell) av Jeanne-Marie VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-01 08:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Leve Israel!
2017-01-01

  Larz Gustafsson VIP
Leve Lars Vilks!
Jag stöder honom till 100%!
Kristendomen har hånats och häcklats i århundraden och aldrig har någon trätt fram till vårt försvar.
Vi är fredlösa. Oss kan man hunsa hur som helst.
Men så fort det gäller islam så ska den religionen vara höjd över all kritik.
Strange days indeed.
2017-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP