Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den första dagen

Den första dagen
famnar hon
inifrån
huset
bakom glas
och bom, inlåst

på bestämd tid
med längtan
i blick,
leende
åt dagarna
som ska komma




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-01 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta