Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tog en bild av granen på Gustav Adolfs torg idag. Diskuterad och jämförd med perfekta, fullständigt dekorerade granar i andra städer.


En sargad gran

En sargad gran
I stan
På Gustav Adolfs torg
En sorg
För vissa
som vill dissa
våran gran

När jag granen betraktar
Som vissa föraktar

Stor
Gammal
Trasig
Spretande
Blottad
Några ljus som skyler

Betraktar jag mig själv.




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-01 13:10



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
"Beauty is in the eye of the beholder"
2017-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP