Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan ta dig!

Bearbetar dina beröringar

sliter i bojorna

Fan ta dig

Du visste att ta försiktigt i handtaget erövrade långsamt min själ och hade plötsligt nyckeln till mina frusna rum

Fan ta dig

Klipper sönder din glömda tröja

skickar den per post

med svarta sammetsband




Fri vers av Åse Tropp VIP
Läst 749 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2017-01-01 22:16



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Bra skrivet om ett vältaligt avslut med personlig stil!
2019-04-16

  Glömskan VIP
Gillar mycket! Snyggt skrivet.
2018-10-27

  Goraxy 89 Orion VIP
Effektfullt och Dramatiskt!

Bra!!!
2017-02-10

    ej medlem längre
Härligt intensiv
2017-01-10

  ULJO
Stark text med ett melankoliskt djup
2017-01-02

  aol
Så starkt berörande borrade sej in,
2017-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP