Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan ...

 

 

i början av det nya året

silar jag varsamt mina tankar

vandringen stannar

vid en klar himmel

där du är

och hållit nyckel till mitt hjärta

i drömmarnas land

snuddar jag ditt namn

ser lyckan från skuggan av mitt bläck

jag smeker dig mjukt med mina ord

och din själ rör vid mig

innerligt och varmt




Fri vers av Rise Little One
Läst 540 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-01-02 09:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så varmt och kärleksfullt...ljuvlig känsla...
2017-01-03

    Dan Myrbeck
Finstämd början..
2017-01-03

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Mjuk och kärleksfull text!
2017-01-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Goda tankar
som sprids av
många sägs
lycka fånga!
Skönt beskrivet!
2017-01-03

  Fem hjärtan VIP
Berörande mjukt och vackert!
2017-01-02

    ADI Nehlin
vackert och berörande
2017-01-02

  Nils-Robert
När kärleken rör din hand som formar texten
2017-01-02

  Blomma-Stjärna VIP
hel och underbar kärlek i dikt - en bra början på året
2017-01-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuvligt vackert och berörande diktat!
2017-01-02

    ej medlem längre
Levande vackra ord.
2017-01-02

  Quasimodo
En nära och varm smekning av själ till själ i drömmars land.
2017-01-02

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du, vilken fin text!

2017-01-02

    Birgersdotter VIP
Ljuvlig..den bokmärker jag!
2017-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One