Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbördes avsky-klubben


Klubben för inbördes beundran är ett ämne som dyker upp med jämna mellanrum. Men inbördes avsky-klubben pratar ingen om. Inte så konstigt kanske, det är ingen som vill skryta om hur mycket man avskyr någon. Men avsky är lika utbrett som beundran, om inte större. Medlemmar i inbördes avsky-klubben älskar att visa sin avsky mot inbördes beundran-klubben och då berömmer de varandras avsky på samma sätt som inbördes beundran-klubben medlemmarna berömmer varandras beundran.




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-02 15:27



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Rättat!

Vad gäller "utbördes" så är det faktiskt så att på ytan beundrar medlemmar i IAK klubben varandra men innerst inne avskyr de varandra också.
2017-01-14

    Tommy M
...men fula särskrivningar. Det borde stå "inbördes avsky-klubben" och inbördes beundran-klubben", tycker jag.

Och den förra är väl egentligen en "utbördes avsky-klubb", man beundrar ju varandra.

Det vore häftigt med en riktig IBA-klubb. Folk som höll kontakt/träffades och riktigt gick lös på varann.
2017-01-13

    Tommy M
Bra iakttagelser...!
2017-01-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag skrattade och såg flera framför mig.
2017-01-02

  Öknens Ros VIP
and that's the truth!
2017-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP