Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av-och-på-tryckar-fingrar

Ekonomi. Ekologi.
Snart allt reducerat
till statistik.
Enkla knapptryckarbilder.
Av-och-på-tryckar-fingrar.
Kamerablickar
som just har glömt bort
att även camera obscura
(i all sin över-tydlighet)
nästan alltid döljer
så outhärdligt mycket mer
än det som sägs... eller visas
här på skärmen.

Där ute... Någonstans...
Mitt ibland...
alla dessa Av-och-på-tryckar-fingrar.




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-02 18:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"There's more to the picture than meets the eye" (Neil Young)
2017-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman