Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan


Jag vill vara någonstans
någonstans jag inte vet
lyssna på synliga tangenter
där toner rinner ut
bland aktiva tankar
tankar som är sig själva
utan regler att följa

_______




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-03 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén