Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är i helvetet

Jag är i främmande land
Allt mer hemma

Nu Ber jag om styrka och en busslast av

Mod och hopp


Vägvisare!

Din käpp är bruten och

Tiden är knapp










Fri vers av hari lee
Läst 484 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-03 16:27



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Om hundra år har det gått åt helvete med allt hoppas jag verkligen innerligt. Mänskligheten kan dra åt helvete
finns ingenting gott med någonting.
2017-01-03

  Anoo Niskanen VIP
Jag tar dig på orden.
2017-01-03
  > Nästa text
< Föregående

hari lee