Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen från förr.

Stampande takten
till
musiken från förr.

Skrattande högt
med
virvlande armar.

Sjungande med
svajande
gammelmansröst.







Fri vers av Ylvak VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-04 18:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Minnen kommer förvånansvärt ofta från just förr.
2017-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP