Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

 

 

en rad till

med vindens drag

sagan tar ett nytt andetag

vi delar med oss

vad vi har

himmel känns så nära

när kyssen möts

vi drunknar i livets gåta

utan början

utan slut




Fri vers av Rise Little One
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-05 13:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt!
2017-01-12

  Blomma-Stjärna VIP
tycker om!
2017-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Den där eviga kärleken är underbar...
2017-01-05

    Dan Myrbeck
Vackra tankar..!
2017-01-05

  Quasimodo
En skön saga som delas här i livets stora gåta!
2017-01-05

  M M Mannheim VIP
Du förnyar poesin med varje ny text. Därför är det så underbart att läsa dig!......
2017-01-05

    Birgersdotter VIP
Skönt kunna ha det så..fint skrivet!
2017-01-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vackert skrivet! Gillar "vi delar med oss vad vi har"
2017-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One