Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyligt

Jag ser rådjuren skrivit
sitt tysta språk i snön
graderna dansar stelbent
sekunderna
dagens puls
visar vägen utan riktning
gränsen mellan dag och natt
är nära


________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-05 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén