Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter vid ån

Ån sover lugnt nu
natten döljer det mörka vattnet
under hårt skal av is
vårflodsdrömmer
men ännu är det stilla
vinterväntan




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-05 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP