Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sorg.

I alla mina bokstäver märks min sorg
min otroliga saknad!
Även om jag är glad
kantat skrattet av sorg.
Somt ett tunt osynligt sorgeflor
som skuggar mitt ansikte.
Mina kopplingar håller på att suddas ut
där din hand och själ varit med o påverkat.
Nyss fyllde sonen år -och fick ett grattiskort du valt
vi köpte det i fjol och sen har det glömts bort i byrålåda.
Det är så härligt kunna säga det här är en hälsning från dig
men nu börjar sådana tillfällen ta slut.
Jag pratar och försöker hålla dig levande
mitt liv fortsätter men du finns vid min sida.
Sorg måste få ta tid-några månader har bara gått
men jag har lärt mig gå framåt med saknaden som ständig gäst.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 909 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-01-05 15:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i vemod
2017-01-12

  ULJO
Ett naturligt stadium efter det du gått igenom
Allt gott till dig emellertid
2017-01-10

  Anya VIP
Så äkta och sorgset. Känner med diktarjaget. Grattiskortet gör texten levande.
2017-01-06

  Gunnel Eriksson VIP
Mycket bra beskrivning av sorg - din sorg. Jag vet att det kan ta åratal,
det finns så många trådar till minnena.
2017-01-06

  Rise Little One
Det gör ont att läsa men man kan bara kämpa på...lite åt gången tills man är stark igen...
2017-01-06

  anits VIP
Din text berör, gör ont att läsa, saknaden kommer alltid att finnas, så småningom lär man sig leva med den.
2017-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Saknaden kommer alltid att finnas, men man lär sig leva med den...din text berör...
2017-01-05

  Eva Helene VIP
Det berör att läsa detta - det är ju inte alls länge sen . . . Kram!
2017-01-05

    Dan Myrbeck
Jaa, det tar tid..
2017-01-05

    ej medlem längre
Sorg tar tid...
Du skriver så starkt och berörande.
2017-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP