Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(inte en klassisk västerländsk haiku, jag vet, den kommer senare!)


Andra januari

Snöflingorna
lyser
med sin frånvaro




Bunden vers (Haiku) av Delyn
Läst 194 gånger
Publicerad 2017-01-05 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delyn