Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärde januari

En jullovstrött mor från Uppsala
Gläds åt att snöflingor dala
Visst ska det skottas
Med snödrivor brottas
Men imorrn kan det lika väl skvala!




Bunden vers (Limerick) av Delyn
Läst 245 gånger
Publicerad 2017-01-05 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delyn