Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Serbiska trokéer


Femte januari

Högt bland Eriksbergets kullar åkte
sonen nerför med sin bästa kompis.
Efter långa dagars jullovsleda
Var det härligt att nån annan träffa!
Snön som fallit under dagen innan
låg som bländvitt fluffigt iskallt täcke,
knarrade så härligt under skorna.
Tio minusgrader bet i näsan,
solens strålar kunde inte värma
kinden men den värmde i mitt hjärta.
Varm choklad och kex i köket hemma,
flera timmars lek med vän och Lego
gjorde detta till en härlig torsdag!




Bunden vers (Annat versmått) av Delyn
Läst 279 gånger
Publicerad 2017-01-05 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delyn