Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

About us ...

 

 

without demanding

without expecting

I give myself to you

with both heart and soul

wrapping in my own melody

whenever I look into my thoughts

I see you

ready for the velvet touch of my words

and my love is immense

just for you

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-06 10:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skrivet i vacker mane!
2017-01-12

  Fem hjärtan VIP
Underbart vackert !
2017-01-06

  ResenärGenomLivet VIP
Varma, kärleksfulla tankar...så vackert...
2017-01-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuvligt diktat om villkorslös kärlek.
2017-01-06

  Nils-Robert
Man ger ett och får tio tillbaks.
2017-01-06

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Härligt diktat om villkorlös kärlek! Vackert!
2017-01-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bara dela
ta och ge
och se
under då
kan ske...
2017-01-06

  Quasimodo
Kärlek utan krav eller förväntan får kärleken att växa och bli stark!
2017-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One