Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sömnen

Oavsiktligt flätade de
sina ben runt varandra
så att de i nattens sömn
inte kunde veta varifrån
de kom eller var på väg
utan leende blev samma
kropp av kött och blod




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-06 09:38



Bookmark and Share


  Robert Hellström
Tycker mycket om..väl skaldat..
2017-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta