Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur sikte

När han försvann ur sikte
försvann han bara in i
mängden, inte från
djupet av hennes
skälvande själ




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 314 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-06 09:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina tankar "han" har bakom ryggen i mängdens villervalla :)
2017-01-06

  Mats Edin VIP
Vackert åskådliggörande å gestaltat
2017-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta