Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jo, allt är sant.


Dagen efter bomben

 

 

Den här dagen var jättekonstig mest hela tiden. Det började redan strax efter det att jag vaknade (på golvet då såklart). Först kokade jag kaffe till frukost, men när jag skulle hälla upp det från bryggaren så hade filtret vikt sig och kaffet såg mer ut som bärnstensfärgat te. Sen tappade jag min smörgås med smöret neråt. När jag omsider fick ihop något som med god fantasi kunde liknas vid frukost och satte mig för att se på damstafetten i skidor, så ramlade den ledande norskan i en utförsbacke. Det var verkligen science-fiction, fast på riktigt.

 

 

Sen gick jag omkring och lufsade i hemmets sunkna vrå. Pillade mig lite i naveln, andades då och då, och drack lite saft. Vidare så läste jag i lokaltidningen att Loket varit här och liftat med en ponny på ngt man kallade för ’istrav’. När jag efter det skulle slå på min vinylskiva med Warren Zevon så hittade jag den inte. Jag letade i en timme inan jag fann den - den låg under mattan; rena rama Twilight Zone. Ja, sen var det kväll.

 

 

På kvällen/natten såg jag en spansk skräckfilm på Cmore som inte skrämde mig alls, som skräckfilmer bör göra. Men de pratade lustigt och hade konstiga frisyrer. Efter den knäppte jag över till en annan Cmore-kanal, där de visade en fransk porrfilm. Först spansk skräckfilm sen fransk näckfilm, tänkte jag och mikrade popcorn och bänkade mig framför burken: Dessvärre var slynorna i filmen jävligt oattraktiva; de var slappa i hullet, tafatta med underliven, oansade och bleka. kort sagt jävligt fula. Men tjejerna såg ju riktigt fina ut i alla fall. 

 

 




Prosa (Kortnovell) av Judas Ekholm VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-06 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP