Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje o sorg.

Lovprisa glädjen när den kommer
mitt i sorgen!
Ingenting är svart eller vitt
de går hand i hand.
Ett skratt kan övergå i gråt
mitt i gråten finns guldblänk.
Missunna ingen lite lycka
ingen vet helt fullt sin nästas ryggsäck.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-06 16:44



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, bra med sorgepaus!
2017-01-09

  Eva Helene VIP
Ja visst, så kan det kännas!
Vilken fin insikt och så väl beskrivet!
2017-01-07

  ResenärGenomLivet VIP
Så rätt du har...mycket bra skrivet...
2017-01-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Så klokt du skriver!
2017-01-06

  Rise Little One
En text präntades med insikt och visdom!
2017-01-06

    ej medlem längre
Så kloka ord.
2017-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP