Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ridå.


En darrande fläskläpp

 

En darrande fläskläpp

kysser flagnande hud

med ord utan värde

 

Ingenting

kan vara vackrare

 

Absolut ingenting

 

Inte ens kattungen

som snurrar i tvättmaskinen

 

 




Fri vers av Judas Ekholm VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-06 16:50



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
hoppas luckan är öppen till tvättmaskinen! :-/
2017-01-08

    Sefarge VIP
"Action speak louder
than words"
Bildlikt hjärtnypande
Skrivet!
2017-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP