Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Through the mind ...

 

 

mellan förtvivlan och ångest

ser jag en sådan skönhet

inom dig

det finns ingen fruktan

bara ömhet

du sveper bort smärtan

och kysser mig hem

du har en sådan skönhet

som förför mig

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 255 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-01-06 22:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint!
2017-01-12

  Eva Langrath VIP
Kärleksfulla Ord
2017-01-09

  Goraxy 89 Orion VIP
Ja - Den inre skönheten som förför - Vem skulle inte vilja äga en sådan?

Vackert!!!!
2017-01-09

  Fem hjärtan VIP
Vackert och ömt!
2017-01-08

  Blomma-Stjärna VIP
varje rad är kärlek!

2017-01-07

    ej medlem längre
Innerlig kärlek...
2017-01-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Skrivet med kärlek från ditt hjärta till ett annat.
2017-01-07

  Quasimodo
En så vacker och ömsint känsla som ges i orden här och som kommer så nära!
2017-01-06

  Nils-Robert
Å vilken av beskrivning av närhet och kärlek. En ström av silvertråd mellan två älskande.
2017-01-06

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar känsla...
2017-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One