Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kväll

Kvällen svartnar alltmer,
till slut kommer inget
längre finnas kvar
förutom trädets
skarpa siluett
i bländande
månljus




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 279 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-07 20:31



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
BLÄNDANDE!!!
2017-01-11

  Mats Edin VIP
Vacker och skön
2017-01-08

    carinamnm
Knivskarp!
2017-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta