Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Staden lyser

Staden lyser med sin frånvaro
av ljud, det andäktigt tysta
har fallit som snö under natten
och lagt sig i lager på lager,
bäddat in alla kanter och röster
i ett skimrande dis och allt
är stilla och stumt av förundran




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 264 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-01-10 07:38



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Bra bilder Här !

GILLAR
2017-01-11

  Per Rydberg
Vilken fin vinterbild du målar upp!
2017-01-10

  Lena K Nilsson VIP
Rofyllt och fint!
2017-01-10

  Feminaz
...och allt är stilla och stumt av förundran. Vilken ljuvlig strof!
2017-01-10

  ULJO
Tyst, stilla och vackert
2017-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta