Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick möjlighet att sova ut idag.


Att drömma

Att drömma kan kännas
som att alla intryck läggs
i en tvättmaskin.
Det är en salig blandning av tvätt
som blandas och körs tillsammans.
Allt går runt runt
Allt blir rent
Alla tankar och intryck
plockas ut ur maskinen
Hängs på tork
Fladdrar  friskt
Ute på torksträcket
Det är vackert ute
En ny dag
Jag vaknar utvilad
Tvätten är stärkt
Jag sätter på mig kläderna
Förväntansfull
Inför en ny dag




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-10 12:14



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Det låter underbart.

Jag brukar bli instängd i maskinen och bli helt snurrig. Sedan kryper jag ut och ligger, missfärgad, och surnar i ett hörn... :'(
2017-01-11

    TvåTungor
Jag läste med spänning, då tankarna och intrycken inte alltid får "fladdra friskt". Men tvätten var stärkt och slutet gott. Fint!
2017-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP