Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig-och dig-och dig!


Vänner.

Din värme
ger mig sammanhang.
Låter mig vara en del
i ditt liv.
Så mycket lycka
i allt det vardagliga.
I ett prat-en kaffekopp
att du ser mig.
Får mig att känna jag betyder
som du betyder för mig!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 764 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-01-11 23:08



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Fin dikt om värmande vänskap...!
Vänner är det viktigaste som finns!
Jag är glad över att jag får vara Din vän!

Tack!
2017-01-15

  ResenärGenomLivet VIP
Så skön känsla i dina ord...mycket fint...
2017-01-14

  Blått Norrsken VIP
Ett viktigt sammanhang i att vara och ha en vän. Fint skrivet.
2017-01-13

  Yrre VIP
Värmande!
2017-01-13

  Chawa VIP
Värme i vänskapligt sken!
2017-01-12

  Anya VIP
Jaa du är rik som har vänner...men det beror till största delen på dig själv. du är en fin vän...tänker jag som lärt känna dig här.
2017-01-12

    Dan Myrbeck
Ja - viktigt!!
2017-01-12

  Eva Helene VIP
Värmande vackert om vänskap!
2017-01-12

  Lars Hedlin
JA bra stark och livfull..kram
2017-01-12

    ej medlem längre
Vänner är en guldgruva att hämta styrka från.
2017-01-12

  Marita Ohlquist VIP
Vänskap är en bra medicin, som inte kan överdoseras, aldrig någon risk för negativa biverkningar!

2017-01-12

  ULJO
Vänskap är det enda fundamentala när själen mår dåligt
2017-01-12

  Rise Little One
Härliga tankar om vänskap!
2017-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP