Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Privilegium...

på nytt

fyller du min själ

med en ny mening

alltid trivsam

är din fundamentala element

solsken i ditt hjärta

vidrör mitt

min lena hud

blommar

under din målande hand

älskade vågor

suckar medgivande

i den stumma stunden

ror harmoni i hamn




Fri vers av Rise Little One
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-11 23:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvlig text...rofylld och mycket vacker...
2017-01-14

  Salvation Pepper
Mjukt och gott.
2017-01-13

    Dan Myrbeck
Varmt o fint kärleksfullt!
2017-01-12

  mickech
Varmt, ljust och vackert. En lisa för själen att läsa dina ömsinta och vackra texter.
2017-01-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Lugn och kärlek i fin förening i din vackra dikt!
2017-01-12

  Lars Hedlin
Så fint berört!
2017-01-12

    ej medlem längre
Orden och känslorna blommar så vackert.
2017-01-12

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart om den sanna kärleken!
2017-01-12

  Quasimodo
Orden här fyller med en varm känsla för det som fås och ges här!
2017-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One