Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Don´t cry over the past

Dagen då jag finner mig själv
i mörkrets djupa hav
kommer då friden
att kapas av
Jag vet att jag lever
men känner mig som död
smärtan från mitt förflutna liv
ger mig är från en kniv
en soppa av skit får mig att spy
det är som att bada i smutsig dy
lämna min skuld nu låt mig bli fri
jag önskar bara att få vara som ni
perfektionismens mål vill jag inte ha
önskar bara att ha en bra dag
det är inte lätt med allt våld man sett
jag är så jävla trött på skiten och väldigt mätt




Bunden vers (Rim) av Daniel Carl Martini Burensköld
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-12 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Carl Martini Burensköld
Daniel Carl Martini Burensköld