Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorti

Han avlägsnade sig stilfullt
med ett tåg som bara försvann
och på spåret föll den lätta snön
i lager på lager tills inget hade hänt




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 309 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-01-12 16:44



Bookmark and Share


  Bearded Bear
Vacker men kändes lite sorgesam!
Men även sorgesamt kan vara vackert!
2017-01-12

  EmiliaPoet VIP
Vackert
2017-01-12

  stig wikman
Vackert avsked.

KRAM Å APPLÅD.
2017-01-12

    ej medlem längre
dina rader faller lätt och oansträngt som den nyfallna snö som dalar ner i poemet, och ju mer av dessa flingor, desto mer tid tickar bort, och till slut...

I like this!
2017-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta