Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönkål

Han lärde henne äta grönkål,
fick henne att bli beroende
av det gröna guldet, använda
det till allt, skamlöst missbruka
de späda försvarslösa bladen
som inte hade någon egen talan
utan kunde stekas, gratineras,
friteras eller bara avnjutas råa




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 283 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-01-12 17:42



Bookmark and Share


  Feminaz
Rolig och finurlig text!
2017-01-14

    ej medlem längre
Välgörande ,om än grönsaksbestialiskt, missbruk i dubbelbemärkelse :)

2017-01-13

  Marita Ohlquist VIP
Som den hallänning jag är så älskar jag grönkål, min man som är skåning åt inte det på flera år, nu tycker han om det.
Vi har det mest stekt på julbordet och ibland som soppa med ägghalvor.
2017-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta