Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

 

 

små kyssar landar mjukt

på din kropp

i sin enklaste form

präntar de om rosens doft

skälvande tankar sakta dunstar

du är kantad av förälskelse

dess smak sipprar

fängslar

du

min vackraste ordtavla

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-13 12:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...känns gott...
2017-01-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuvliga toner i skön förening med dina ord.
2017-01-13

  Quasimodo
Omhållen av kärlek som skälver i det innersta och närmaste!
2017-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One