Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polisen avslöjad

 

 

Nytt från polisen!

 

Nu har polisen kommit på det

när det inte klarar av att lösa brott

säger de, polisen alltså.

 

Polisen är förtegen, om ett nytt mord!

 

De är förtegen! 




Övriga genrer (Essä/Recension) av M M Mannheim VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-13 10:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på mare.
2017-01-15

  aol
bra skrivet just så dom gömmer sej bakom ordet,
2017-01-13

    jaybird
Polisen är avsiktligt oskadliggjord för att påskynda förstörelsen. Globalisterna söndrar och splittrar för att underlätta ett maktskifte.
2017-01-13

  mare VIP
Sverige är ett
enda stort dårhus!!!
2017-01-13

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vad skamlig om motvilja "förtegen! landets förrädare genom polisen
tystlåten, sluten
secret
hemlig, sekret, dold, fördold, förtegen, i tysthet
tight-lipped
tystlåten, förtegen......
2017-01-13
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP