Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina ögon ...

 

lyser spänning och livlighet 

de följer mina steg

betraktar mina illusioner

i en nyfiken värld

av två identiska väsen 

tiden är transparent

när jag vävar orden

och skriver med tanken 

du är

den eviga bemärkelsen

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-13 16:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ljuva kärleken
2017-01-22

    Dan Myrbeck
Så fint!
2017-01-17

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart att kunna se allt det vackra du skriver...
2017-01-14

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vacker dikt! Jättefint!
2017-01-13

    ADI Nehlin
Så vackert skaldat
2017-01-13

    ej medlem längre
Tycker mycket om dessa ord.
2017-01-13

  Quasimodo
Så full av liv och nyfikenhet för samvaro och upplevelser!
2017-01-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Så ljuvligt du diktar, fina skrivarvän!
2017-01-13

  Marita Ohlquist VIP
En underbar du att ha i sin närhet!
2017-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One