Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

Staden låg skimrande kvar från igår
och tiden rörde sig som en slöja
över tysta gator och gränder
På avstånd hördes dagen
med svagt klingande
skratt som sakta
närmade sig




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 283 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-01-14 11:00



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Skimrande fint där tiden rörde sig som en slöja ,skriver du.
Vackert!! jag känner känslan när dagen närmar sig.
2017-01-14

    ej medlem längre
så spännande på slutet, med skrattet i sin smygande framåtrörelse, och jag får läsa det precis som jag vill... en mild gåtfullhet finns med och alltid denna finfina rytmiska säkerhet i dina texter. jag känner även igen uppställningen i raderna..från andra dikter av din hand..

ett sånt musikaliskt öra du har! applåder! tack.
2017-01-14

  Per Rydberg
Här ruvar en förväntan, som du mycket väl gestaltar i ord. Njutbar!
2017-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta