Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gaturubriker, inte ute efter fame just here to plainly explain our game!


Gaturubriker

Snabba para, skottlossning
väntar vid nästa korsning
ska du bli king i orten
ladda magasin, två skott mot toppen
kan känslan att vara på botten
de e bara kör kör, ta med dig blåljus när vi dör
pansar över bröstkorgen
skotten kan vina på torgen
träffa fel snubbe, dra en till gubbe
oförmögen att känna sorgen
tar en nubbe, för att hämma känslan
vi hämnas för vi känner ängslan
jagade av demoner jagade av änglar
i förorten, rätt blir fel, fel blir rätt
när para kommer in, det känns fett
jiddra med gatan, gatan klipper efter respekt
följer koder fuck heder, moral och etik
saknar du regler, är du boss i detta liv




Bunden vers (Rim) av Origa Rael
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-14 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Origa Rael
Origa Rael