Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är egentligen viktigt i livet?


Relationer

Det viktiga i livet är  relationer
Relationer till det som är levande
Vi skräms för friktioner
Vi närmar oss varandra trevande

Vi stressar på med livets krav
Stannar knappt upp för ett andetag
Prestige och begär driver oss i kvav
Att hinna med är livets lag

Men vi måste prioritera
Livet är kort
Vi kan inte sortera
Sortera bort

Detta är min tro och religion
Att vi lever i en kärleksrelation




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-15 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP